Na mijn studie fysiotherapie in 1991 ben ik vanuit Duitsland naar Amsterdam verhuisd waar ik in eigen praktijk werkzaam ben geweest.1998 ben ik begonnen met de Studie Osteopathie en sinds 2004 werk ik als osteopaat.
Osteopathie is een fysieke benadering maar we behandelen altijd de HELE MENS en dat past bij mij.

Ik blijf me verbazen over de effecten van Osteopathie en dat met ogenschijnlijk subtiele technieken enorme effecten bereikt kunnen worden. Ik vind telkens weer prachtig om te zien dat mensen van klachten bevrijdt kunnen worden die soms al jaren aanwezig zijn en waarvan ze dachten dat ze nooit zouden kunnen veranderen.

Ik heb een brede belangstelling voor alle aspecten van het menszijn: het fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspect. Daarom ben ik naast de osteopathie ook opgeleid als yogadocente, mindfulness- en compassietrainer. Deze combinatie van opleidingen maakt dat ik klachten vanuit een breder perspectief bekijk.

Elke mens is uniek en verdient een individuele benadering en zorgvuldige aandacht.

2010 heb ik MindfulnessInMotion opgericht, centrum voor mindfulness & yoga. Samen met mijn collegas geef ik individueel en in groepsverband yogalessen, mindfulness- en compassietrainingen.
https://mindfulnessinmotion.nl


Opleiding
1991-1994 Fysiotherapie in Duitsland
1995-1999 opleiding body-mind centering practitioner, School for Body Mind Centering, VS
1998-2004 studie osteopathie, College Sutherland Amsterdam
2009-2010 opleiding mindfulnesstrainer, Institut für Achtsamkeit Duitsland
2015-2021 opleiding yogadocente, Saswitha opleiding voor yoga en wijsbegeerte te Bilthoven
2018 opleiding compassietrainer

Bijscholingen osteopathie
Ik heb bijscholingen gevolgd op het gebied van fasciale technieken, craniale osteopathie, voeding, neuroendocriene dysfuncties, ademtherapie- en ademtechnieken en viscerale osteopathie. Natuurlijk volg ik regelmatig bijscholingen volgen om mijn kennis up to date te houden.

MindfulnessInMotion website

“Persoonlijke benadering, helderheid en integriteit zijn voor mij essentieel”

Wil je weten of ik iets voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op