Mijn naam is Sabine Stückmann.

Sinds 2004 werk ik als gediplomeerd osteopaat. Daarvoor werkte ik als fysiotherapeute in een eigen praktijk. Ik ben tevens opgeleid als Mindfulness- en Compassietrainer, Body-Mind Centering practitioner, en op dit moment in het vierde jaar van een vierjarige yoga opleiding.

Het lichaam, gezondheid en de samenwerking tussen lichaam en geest boeien mij vanaf mijn jeugd. De studie Fysiotherapie, Osteopathie, Dans, Body-Mind Centering, Mindfulness, Zenmeditatie en Yoga hebben mijn begrip van het lichaam, gezondheid en de mens gedurende de afgelopen 30 jaar gevormd.

Als osteopaat zoek ik naar de oorzaak van de klacht en streef ik er naar om middels mijn manuele technieken het lichaam weer in balans te krijgen. Het uiteindelijke doel is dat je zo klachtenvrij mogelijk en met gemak door het leven kunt gaan. Ik richt me graag op dat wat mogelijk is en in mijn ervaring is dat vaak meer dan je denkt.

Naast hetgeen ik osteopatisch kan doen om de klacht te verhelpen vind ik het belangrijk dat jij zelf inzicht krijgt in hoe de klacht is ontstaan en wat je kunt doen om klachten in de toekomst te voorkomen.

Ik ben tevens oprichter van MindfulnessInMotion, dit is een Centrum voor Yoga, Mindfulness en Bewustwording. Bij MindfulnessInMotion geven ik en mijn collega’s trainingen, lessen en workshops Mindfulness, Yoga en Compassie. Wij begeleiden mensen om zichzelf en hun lichaam beter te leren kennen met het doel  gezond, vitaal en gelukkig in het leven te staan.

MindfulnessInMotion website

“Persoonlijke benadering, helderheid en integriteit zijn voor mij essentieel”

Wil je weten of ik iets voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op